Prins Rowdy I

Prins VV de Doale 2019 stelt zich voor

Rowdy Heijligers is uitgeroepen tot Prins van het Limbrichtse Doaleriek. Als Rowdy d’n eesjte zal hij deze vastelaovend samen met jeugdPrins Bjarne d’n eesjte en jeugPrinses Juul het Doaleriek regeren.

Rowdy is 23 jaar geleden geboren als jongste telg van het gezin Heijligers en zeker geen onbekende in het Limbrichtse. Van jongs af aan is hij een vaste gast bij alles wat er ook maar in Limbricht gebeurd. Viswedstrijden, kattenkwaad uithalen, schutters- of jubileumactiviteiten, biertje drinken met vrienden in de lokale kroeg………………Rowdy is er altijd bij!

Na zijn buitenlandse opleiding tot meubelmaker is Rowdy inmiddels in de voeten van zijn opa’s getreden. Als schilder zwaait hij, uit naam van het jubilerende familiebedrijf van zijn ouders, doorgaans met zijn kwast de nodige liters verf op muren en deuren, een oefening die hem natuurlijk van past komt nu hij de komende tijd de scepter zal zwaaien over het Doaleriek.

In zijn vrije tijd is Rowdy de nodige uurtjes in de weer als tamboer en bestuurslid bij schutterij St.Salvius en zoekt hij, gewapend met zijn hengel, regelmatig wat rust op aan de rand van de Wiejert.

Op zaterdag 19 januari zal Rowdy samen met jeugdPrins Bjarne d’n eesjte en jeugdPrinses Juul receptie houden in het gemeenschapshuis aan de Gronckelstraat 1 in Limbricht. Aanvang 18.33 uur.

Scroll naar boven