De 6e A4D Limbricht vindt plaats van 29 juni t/m 2 juli.

Inschrijven kun je hier online: INSCHRIJVEN, echter kun je je op dinsdag 29 juni ook op de locatie inschrijven en betalen.

Indien je je online inschrijft ontvangt je een betaalverzoek om het inschrijfbedrag van €5,- + de eventuele kosten van de herinneringsmedaille te voldoen. Na betaling van het betaalverzoek ontvang je per email je startbewijs

De routes worden per dag per email aan je verstrekt of zijn op de locatie iedere dag te verkrijgen.

Je kunt de volgende afstanden lopen: 2,5 KM, 5 KM en 10 KM, maar je mag ook per dag wisselen. Dus als je een dag wat minder tijd hebt kun je de 2,5 km lopen en een andere dag 5km of zelfs als je een echte bikkel bent 10km lopen.

De routes starten vanaf thuis. De eerste controlepost staat bij het Gemeenschapshuis “ ’t Waope van Lömmerich”, Gronckelstraat 1 , het gebruikelijke startpunt. Van hier uit beginnen ook de bepijlde route’s. Aangezien we niet op de locatie binnen mogen kunt u al direct beginnen met de wandeltocht als u daar arriveert.

De controleposten zijn bemand van 18.00 uur tot 21.00 uur. Buiten deze tijden lopen is uiteraard ook mogelijk, je ontvangt dan echter geen controlestempels.

Kom je met de auto, dat is geen probleem, parkeer dan op het Burgemeester Coonenplein en wandel van daar uit 50m naar het Gemeenschapshuis (achter de kerk) .

Heb je nog vragen kun je contact opnemen via a4dlimbricht@gmail.com

Scroll naar boven