jeugdPrinsenpaar van VV de Doale 2022

JeugPrins Vik d’n eesjte en jeugPrinses Laurie.

Voordat Prins Stan en Prinses Mariëlle zaterdagavond werden uitgeroepen tot eerste Prinsenpaar van VV de Doale uit Limbricht werd ook het nieuwe jeugdPrinsenpaar geïnstalleerd: jeugdPrins Vik d’n eesjte en Prinses Laurie.

Vik Lebens (11) en Laurie Steinbusch  (12) zijn geen onbekende voor elkaar. Zij zitten samen in groep 8a van BS de Lemborgh, maken samen muziek bij muziekvereniging Vriendenkring en zijn ook hun vrije tijd vaker samen te vinden. Laurie maakt met kwast en verf graag haar eigen creaties op doek, danst bij de plaatselijke jazzdancevereniging en vindt het ook heerlijk om in bad te liggen, netflix te kijken of te chillen met haar vriendinnen. Vik’s grootste hobby is het bespelen van slagwerkinstumenten. Naast zijn lidmaatschap van de muziekvereniging is hij ook actief bij schutterij St.Salvius, speelt hij in de JO13 van VV Zwentibold en krijgt hij sinds kort trombòne-les van niemand minder dan Doale-Prins Stan.

JeugdPrins Vik en jeugdPrinses Laurie gaven in hun proklamatie aan dat hun grote droom is uitgekomen en dat zij, hoewel er nog de nodige onzekerheden zijn rondom vastelaovend 2022, voorop zullen gaan in de Lömmerichse vastelaovend.

Samen met Prins Stan en Prinses zullen zij hun woorden gaan waarmaken. Het Prinselijk kwartet zal het Doaleriek rood, geel en groen laten kleuren. Met nog een kleine 4 weken tot de vastelaovend is de kop eraf. Van dag tot dag wordt bekeken wat er met inachtneming van alle geldende maatregelen mogelijk is om Limbricht op gepaste wijze samen vastelaovend te laten beleven!

Hun lijfspreuk voor deze carnaval is:

Veer gaon danse, zènge en sjprènge mit alle kènjer,

en veural oetgebreijd geneite van alle sjoon dènger.

Ein feeske maake van jedere daag,

dan is ózze vastelaovend richtig geslaag!

Scroll naar boven