’t Prinsepaar van 2023 stelt zich veur

Prins Patrick d’n eesjte heerst over het Limbrichtse Doaleriek.

Zaterdag 14 januari is Patrick Timmers uitgeroepen en geïnstalleerd tot Prins Patrick d’r eesjte van vastelaovesverereniging de Doale in Limbricht. Samen met Prinses Jill (Hodzelmans) zal hij deze vastelaovend voorop gaan in het Doaleriek.

Tijdens de Prinsezitting in een bomvol gemeenschapshuis, namen eerst heersend Prins Stan d’n eesjte en Prinses Mariëlle afscheid als Prinsenpaar.

Zij spraken hun afscheidsrede uit waarin zij in vogelvlucht terugblikten op het afgelopen seizoen en zij hun adjudanten en heel vastelaovendvierend Limbricht bedankten.

Vervolgens maakte Prins Stan persoonlijk zijn opvolger bekend: Patrick Timmers!

Na een kort muzikaal intermezzo, waarin Prins en Prinses de tijd hadden om hun alledaagse kleding te wisselen voor hun Prinselijke outfit, werden Patrick en Jill gekroond en spraken zij hun proklamasie uit.

Patrick is 23 jaar geleden geboren in het Sittardse ziekenhuis en getogen in het

Limbrichtse waar hij als tamboer al vele jaren lid is van schutterij St.Salvius. Jarenlang maakte hij de regionale voetbalvelden onveilig in de tenues van VV Limbricht en VV Zwentibold. Ook speelt Patrick gitaar bij de gelegenheidsformatie B.E.E.S. en mist hij (bijna) geen wedstrijd van Fortuna Sittard.

Patrick is werkzaam bij Doco International en timmert met zijn bedrijf Timmers Travel Counseling aan de weg als beginnend ondernemer in de reisbranche.

Prinses Jill is als psychogeriatisch thuisbegeleidster werkzaam bij Zuyderland. Zij is 25 jaren jong en geboren en getogen in het Echter Aesterriek. Zij maakt, net als de moeder van Prins Patrick, graag foto’s en vult haar vrije tijd verder graag op een sportieve manier in.

Prins Patrick en Prinses Jill houden van gezelligheid en riepen de aanwezigen op de handen ineen te slaan voor de Lömmerichse vastelaovend. Daar waar het nieuwe

glasvezel netwerk verbindt, daar doet de vastelaovend dit zeer zeker ook. Prins Patrick en Prinses Jill zullen als Prinsepaar het uithangbord zijn en samen met JeugPrins Nick d’n eesjte en jeugPrinses Marke het Doaleriek de komende weken op zijn grondvesten doen schudden.

De receptie van de Prinselijke hoogheden vindt plaats op zaterdag 21 januari vanaf 18.33 uur in het gemeenschapshuis het Woape van Lömmerich.

Vastelaovend Saame

Scroll naar boven