Welkom op de pagina van Avondvierdaagse Limbricht. A4D Limbricht wordt al 5 jaar georganiseerd door “Vastelaoves vereniging” de Doale. Dit jaar de 6e editie !

Van 29-06 t/m 02-07 vind de 6e avondvierdaagse plaats. Na 2 jaar van afwezigheid, door extreme temperaturen en door COVID-19, kunnen we weer eindelijk gaan wandelen.

De online inschrijvingen zijn geopend. Klik hier INSCHRIJVEN

UPDATE: inschrijven en betalen kan ook op dinsdag 29 juni op de start locatie.

Dit jaar gaan we er voor!

Weliswaar op een aangepast wijze want nog steeds mag er niet alles. Hoe gaan we dit jaar te werk:

Veel moet voornamelijk online gebeuren aangezien we nog geen gebruik mogen maken van de locatie waar we normaal onze A4D houden. Dus inschrijven en betalen gebeuren digitaal

Na de inschrijving krijgt u van ons een betaalverzoek, als deze voldaan is krijgt u de startkaart via email toegezonden. Hierop staan uw gegevens maar ook is er ruimte voor de controleposten waar de kaart kan worden geknipt, druk deze af en neem deze mee.

De avondvierdaagse start in principe al vanuit thuis.

De eerste regel op de route kaart is dan ook -> Ga naar het gemeenschapshuis ’t Waope van Lömmerich, Gronkelstraat 1, te Limbricht. Voor sommige zal dat te voet gebeuren maar voor andere is dat waarschijnlijk makkelijker om de auto hiervoor te nemen. Dat is geen probleem, parkeer dan op het Burgemeester Coonenplein en wandel van daar uit 50m naar het Gemeenschapshuis (achter de kerk) .

Als je daar aangekomen bent is daar de eerste controle post en kun je dan ook direct door met het vervolg van de route

Klik op informatie voor meer informatie en op kosten voor informatie over de kosten.

Scroll naar boven